Død og skatter – to visheder af liv

(NC)-der er ingen ejendom skatter eller arv pligter i Canada. Dog skatter ved død ikke er forsvundet. Når en person dør, er der en ‘fiktive dødsdisposition’ alle kapital. Hvad betyder det? Det betyder, at regeringen behandler alle din ejendom (medmindre i fællesskab afholdt) sådanne aktier, obligationer, RRSPs, fast ejendom, osv som solgt til handelsværdien på dagen for din død. Din ejendom vil være forpligtet til at betale kapitalvindingsskat på ejendommen. Dette gælder for din RRSP hvis du ikke har en ægtefælle, som du kan overføre det. Omhyggelig planlægning kan reducere eller udsætte de skyldige skatter. Uden en ejendom plan, kan du miste næsten halvdelen af værdien af dine gevinster til skatter. Mens din Executor kan kræve fuld personlige undtagelser på din endelige selvangivelse, kan din ejendom ende med at betale skatter på den højeste skattesats (over 50%). Hvis du ikke har en vilje, eller hvis din vilje ikke er blevet opdateret for nylig, kan det være et godt tidspunkt at få arbejdet gjort for at undgå skattemæssige komplikationer.
Hvad er skifteretten?
“Skifteretten” er anerkendelse af den provinsielle Domstolen gyldigheden af din vilje og udnævnelsen af den person, som din eksekutor. Tildeling af “bogstaver skifteretten” er meddelelse til offentligheden at din vilje i overensstemmelse med de grundlæggende formelle krav og at viljen var ikke bliver udfordret på tidspunktet for ansøgningen.
At reducere skifteretten gebyrer
I nogle provinser, Executor skal gælde for retten til “bogstaver skifteretten” for at begynde at administrere en ejendom. Disse gebyrer skal betales til provinsregeringen baseret på værdien af visse aktiver i din ejendom. Der har været stigninger i år i provinsmyndigheder skifteretssager gebyrer. Der er måder at arrangere din anliggender for at reducere disse skifteretten gebyrer. Igen, ejendom planlægning hjælper identificere disse spørgsmål og mindske eventuelle negative påvirkninger på din ejendom.
Det lyder kompliceret!
Ejendom planlægning behøver ikke at være kompliceret eller dyrt. Først, hvem ved bedre end dig hvad du vil have gjort med de ting, som du har arbejdet hele livet at bygge. Andet, søge professionel rådgivning fra en ekspert til at guide dig på de finansielle og retlige konsekvenser at sikre at du får den mest gunstige skattemæssige behandling muligt.
Hvis du ikke har en vilje, eller hvis din vilje ikke er blevet opdateret for nylig, måske er det tid til at mødes med en advokat og få arbejdet gjort. Tage det første skridt; ring Ontario March of Dimes gratis på 1-800-263-3463 x 383 for en gratis kopi af “Min personlige arrangør” – en handy ejendom planlægningsværktøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *