$3 millioner i 6 måneder med Adsense!

Kilde: www.hazstore.info ((articles.hazstore.info))

Power Play Interviews: Markus udkant – $3 millioner i 6 måneder

Dette er først i en serie af Internet succeshistorier, at du vil begynde at se på bloggen Power Play. Håber du nyder dem!

Markus Frind, skaberen af Plentyoffish.com er en succeshistorie værd at bemærke, som han har formået at tage en niche, tidligere styret af gigantiske selskaber og give det sit eget mærke af marketing kyndige. Et tilfælde af David vs Goliat, hvor den lille fyr kommer ud på toppen i slutningen. Markus er top “enkelte” adsense-udgiver i form af sidevisninger. Lad os finde ud af, hvad nogle af hans hemmeligheder er, som han deler nogle råd med vores læsere. Du er velkommen til at kommentere!

Markus, hvad er din erfaring i edb-programmering og hvordan det forbereder dig til at blive en webmaster?

Det gennemsnitlige antal sidevisninger om dagen er omkring 14 millioner for den sidste uge. Jeg får en anden 80 millioner sidevisninger om dagen fra brugere polling stedet at se om de har nye beskeder. Virkelig intensive båndbredde klog!

Når jeg går til dit websted, jeg bemærker, at annoncerne er målrettet til min region, men jeg har ikke engang registreret-kan du forklare vores læsere hvordan du opnå dette kunststykke?

Jeg bare bruger ip2location.com-Basically jeg tage din IP, slå det op i databasen og det fortæller mig, hvad din by er. Jeg så bringe en liste over brugere i din by, noget magisk over det overhovedet.

Er de fleste af dine besøgende, der kommer primært fra søgemaskiner (SERPS), eller er du finde, at de kommer fra andre veje? Du aktivt annoncere i medierne?

Søgning motorer konto for noget som 2% af min trafik. Størstedelen af min trafik, som noget andet site med over 5 millioner sidevisninger om dagen kommer fra mund til mund, og Gentag besøgende.

Tjenester på webstedet synes at blive tilbudt uden omkostninger på registranter. Er der nogle fordel du har over dine konkurrenter, der tillader dig at gøre dette?

Jeg har udviklet nye algoritmer, der tillader mig at oprette en mega websted for ud for uden omkostninger. Flere år siden oprettede jeg algoritme, der var tusindvis af gange hurtigere så den algoritme, der bruges i 1990 ‘s for at finde en perlerække af 22 primtal. På tidspunktet bruges en professor flere super computere og hundredvis af almindelige computere i løbet af flere år for at finde en post. Jeg gjorde det samme på 1 computer i 2 uger.

Fascinerende! Er der nogen andre steder, du i øjeblikket opretholde, eller er plentyoffish.com den eneste?

Dens den eneste site i øjeblikket. Jeg har fået et par andre steder, jeg registreret for venner, så de kunne lære at markedsføring/affiliate ting. På dette tidspunkt tror jeg 1 site er nok.

Nogen tips til dem, der søger for at skabe en rentabel bestræbelse på internettet?

Hvis en anden mener, hvad du gør er en cool idé, jeg vil sige det er ikke… Finde noget ingen andre mener er vigtig og opbygge et websted med stor trafik i området. Også holde i tankerne, websteder, der har lav indtjening i dag, men har trafik kan være guldminer i morgen. I internet er verden noget, og alt vil være monetariseret på nogle point og trafik konge.

Trafik er King – meget klog råd, Markus. Et sidste spørgsmål-hvordan finder du tid til at opretholde sådan en stor handelsvare på internettet? Du skal helt sikkert have nogle andre interesser i livet udover programmering og hjemmeside overvågning?

Det tager kun en time om dagen i gennemsnit, men dens meget trættende arbejde. Jeg bruger de andre par timers læsning og ser hvad der foregår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *